top of page


DESIGN PORTFOLIO
 

INTERIOR ACHITECTURE & DESIGN
 

ΧΩΡΟΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟΥ
(Σχεδιάστηκε από την Αντιγόνη Παγώνα το 2021)


Το αίτημα:

Ο σκοπός αυτού του έργου ήταν για την αναδιαμόρφωση του ένα ντουλάπι / χώρος πλυντηρίου σε ένα διαμέρισμα στην Αθήνα, Ελλάδα
 

Πριν:

Ο χώρος πλυντηρίου βρισκόταν σε ένα ντουλάπι στο διάδρομο του διαμερίσματος. Αυτή η ντουλάπα είχε πολλές ατέλειες. Το πλυντήριο ρούχων και ο θερμοσίφωνας βρίσκονταν στην αριστερή πλευρά του ντουλαπιού. Και στη δεξιά πλευρά μια πολύ μικρή περιοχή για παπούτσια. Οι πόρτες του δεν ήταν ευθυγραμμισμένες με τις εσωτερικές διευθετήσεις. Επομένως, όταν ανοίξατε τη σωστή πόρτα για να πάρετε τα παπούτσια σας, θα μπορούσατε να δείτε το λέβητα νερού και το πλυντήριο ρούχων. Επίσης, οι πόρτες του ντουλαπιού δεν έκλεισαν σωστά λόγω του πλυντηρίου.

Ο Σχεδιασμός

 

Η ιδέα ήταν να δημιουργήσουμε δίπλα στον θερμοσίφωνα ένα τμήμα για την λινοθήκη που στερείται στο διαμέρισμα. Προσπάθησα να το καταστήσω πιο λειτουργικό στις ανάγκες του πελάτη.

Εδώ είναι το τελικό σκίτσο:

 
Το έργο σε εξέλιξη
 
Για τη μείωση του κόστους, αποφασίσαμε να χρησιμοποιήσουμε ορισμένα εξαρτήματα από το ήδη υπάρχον ντουλάπι. Κόβουμε ακόμα και τις υπάρχουσες πόρτες για στα μέτρα που χρειαζόμασταν.
 


Ο τελικός σχεδιασμός

Ο πελάτης είναι ικανοποιημένος με τη νέα σχεδίαση του χώρου πλυντηρίων και της λινοθήκης που δημιουργήσαμε στον διάδρομο του διαμερίσματος, που βρίσκεται ανάμεσα στα 2 υπνοδωμάτια.
 

bottom of page